Beste Hifi Winkel 2016 van de Provincie Gelderland en vierde van heel Nederland!

Voor de vijfde keer op rij heeft HVT, Nederlands oudste hifimagazine, de verkiezing ‘Hifi Winkel van het jaar’ gehouden. Hifispeciaalzaken door het gehele land hebben kunnen meedingen naar zowel de titel in hun provincie als de titel voor heel Nederland. Bepalend voor de winst is de hoeveelheid uitgebrachte stemmen op de speciaalzaak in kwestie samen met waarderingscriteria geweest.

Wij kregen in de loop van de eerste week van het nieuwe jaar te horen dat we de prijs ‘Beste Hifi Winkel 2015 van de Provincie Gelderland‘ in de wacht hebben gesleept. Deze week is bovendien bekend geworden dat we vierde van Nederland zijn geworden. Een waardering waar we uiteraard heel trots op zijn!

Hierbij willen wij alle trouwe en nieuwe klanten bedanken voor het uitbrengen van hun stem, en iedereen van harte uitnodigen om de uitslag met ons te komen vieren.