De winkel

In ’t Harde op de veluwe vindt u ons bedrijf Ketelaar hifi.
Sinds 1977 verkopen, repareren en ontwikkelen wij audioapparatuur. Het bedrijf wordt geleid door Johan en zijn zoon Marthijn Ketelaar.

Ketelaar hifi is een bedrijf dat groot is geworden door kwaliteit, kennis, klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel te houden.

Naast het verkopen van audio apparatuur heeft Ketelaar hifi ook zijn eigen audiomerk genaamd JK Acoustics

 

Binnenkomst:

Er staat altijd een kopje koffie of thee voor u klaar op de toonbank.

 

Luisteropstelling(en):

Van links naar rechts kan er geluisterd worden naar het verschil tussen alle luidsprekermodellen van de JK acoustics collectie. Dit in combinatie met de gewenste apparatuur.

Van voor naar achter kan er worden geluisterd naar de voor- eindversterker combinatie met elke willekeurige luidspreker.

 

Home Cinema luisteropstelling:

In deze luisterruimte staan twee complete home cinema sets aangesloten. Staat de gewenste set niet aangesloten dan wordt deze, terwijl u wacht, aangesloten en geconfigureerd.

 

Productie luidsprekers:

Zoals u misschien al weet heeft Ketelaar hifi ook het eigen merk JK acoustics. De luidsprekers uit die collectie worden in deze ruimte afgemonteerd.

 

Reparatie en testruimte:

Hier worden alle reparaties gedaan, maar ook worden hier de producten uit de JK acoustics collectie getest en afgeregeld.

 

Ontwikkeling en productie:

Dit is een van de zelf ontworpen producten van JK acoustics.
(de mono eindversterker van de JK Integrated Amp)