JK Smart Phono

 
Algemeen
De nieuwe Smart Phono is een kleine maar slimme phono trap die gebalanceerd is opgebouwd. Uiteraard heeft de Smart Phono een gebalanceerde en ongebalanceerd ingang.

 

Techniek
Deze phono trap kan intern worden aangepst aan het daarop aangesloten phono element. Dit element kan zowel een MM of MC element zijn. De schakeling bevat een passive RIAA correctie.

 

Componenten
In de Smart Phono wordt gebruik gemaakt van electronische componenten van de allerhoogstekwaliteit. Elk onderdeel is op specificatie en geluidskwaliteit geselecteerd en wordt pas na uitvoerige beoordeling in het apparaat opgenomen.

 

Aansluitingen
De Smart Phono heeft twee phono ingangen namelijk, gebalanceerd(symetrisch) en ongebalanceerd(a-symetrisch).

 

Voeding
De Smart Phono heeft een externe wisselspannings voeding die 12V~ levert aan de Smart Phono. De 12V~ wordt intern omgezet naar een positieve en negatieve spanning. In de Smart Phono wordt elke versterkertrap voor zowel + als – geheel ontkoppeld door een speciale schakeling en de versterkertrappen onderling zijn DC gekoppeld. Hierdoor krijgen brom, vervorming en overspraak geen kans het audiosignaal aan te tasten.
Op speciaal verzoek kan de Smart Phono nu ook op een enkele accu worden aangesloten.

 

Klank
De klank kenmerkt zich in een breed stereo beeld, strak laag met een mooi gedetaileerd midden/hoog. Uiteraard te proberen op uw eigen installatie.