JK Cube

Luidsprekers

JK Cube

Het JK Cube luidsprekers systeem is een volledig actief luidspreker systeem. Dit houdt in dat de benodigde versterkers geïntegreerd zitten in het systeem. Het systeem is speciaal ontwikkeld om uit een zo klein mogelijke luidspreker een zo groot mogelijk natuur getrouw geluid te realiseren.

De JK Cube bestaat uit twee compacte luidsprekers met daarbij één laagunit. De versterkers, één digitale voor het laag en één discrete stereo versterker voor de front luidsprekers, worden aangestuurd door een DSP module. Het grote voordeel van de DSP is dat de mogelijkheid bestaat om het geluid compleet aan te passen aan de wens van de klant en de akoestiek van de kamer. Tevens zorgt de DSP module voor de scheiding van het laag en het midden/hoog. De twee front luidsprekers zijn beide één fullrange coaxiale luidspreker. Het midden en het hoog wordt gescheiden door een passief filter wat ingebouwd is in de front luidsprekers.

Het systeem kan overal op worden aangesloten omdat het geheel actief is. Maar het kan ook worden aangesloten op een geïntegreerde versterker omdat er een high level input op zit.

De aluminium voeten van de subwoofer en de front luidsprekers zijn optioneel.

De geluidsweergave van de Cube luidsprekers is een ongehoorde openheid uit zo’n klein luidsprekersysteem met een subtiel strak laag.

Specificaties JK Cube systeem
Frequentiekarakteristiek40 Hz - 20 kHz
SysteemCompleet actief luidsprekersysteem met DSP en digitale versterker voor het laag en een compleet discrete analoge stereoversterker voor de front luidsprekers.
Akoestische demping (sub)Speciale dikke demping
ScheidingsfrequentieLaag/midden = 24dB/oct bij 250Hz DSP
Midden/hoog = 18dB/oct bij 3,5kHz Passief ingang/uitgang
ImpedantieImpedantie midden/hoog = 6 Ohm
Rendement89dB
Versterker vermogenLaag = 400 Watt, mid/hoog = 60 Watt
Aansluitingen:High level in & Low level in
Afmetingen (h x b x d)Sub 33 x 33 x 33cm & front:18 x 18 x 18cm
Gewicht30Kg