JK Integrated 2 Amp

Versterkers

JK Integrated 2 Amp

Algemeen
De JK Integrated II Amp is een geïntegreerde versterker, die uit twee mono eindversterkers is opgebouwd. In deze geïntegreerde versterker zit ook een DAC, Phono module en streamer ingebouwd. De nieuwe behuizing is gemaakt van aluminium en heeft hetzelfde design als de JK Ultimate 3 lijn Voeding
In de JK Integrated Amplifier is de voeding geheel gescheiden opgezet om een zo groot mogelijke kanaalscheiding bij een zo gering mogelijke vervorming te verkrijgen. De overgedimensioneerde ringkerntransformator bezit 4 geheel gescheiden wikkelingen en wordt gecombineerd met condensatoren met een totale capaciteit van 40.000 microFarad. Deze voeding zorgt ervoor dat de versterker onder alle bedrijfsomstandigheden genoeg stroom levert, steeds stabiel functioneert en de luidsprekers altijd onder controle blijft houden.Er is ook een R-core transformator gebruikt met verschillende wikkelingen om apart de DAC, Phono Module en de Streamer te kunnen voorzien van stabiele en schone spanning.

Ingangen
De Integrated 2 Amp heeft 2 Optische ingangen, 1 Coax, Line ingang en een Phono ingang (MM/MC). De digitale ingangen ondersteunen 24bit met een sample frequentie van maximaal 192khz.

Vermogen
Het nominale vermogen van de eindversterkers is 2 x 70 Watt aan 8 Ohm. Het kortstondig piekvermogen bedraagt 200 Watt per kanaal, ruim voldoende voor het aansturen van welke luidsprekers dan ook.

Streamer Spotify Connect, Tidal, Qobuz, Internet radio, Airplay

Weergavekwaliteit
Het geluidsbeeld van de JK Integrated Amplifier kenmerkt zich door een zeer open en schone weergave.

Specificaties JK Acoustics Integrated II Amp
Uitgangsvermogen aan 8 Ohm70 Watt per kanaal
Piekvermogenmeer dan 240 Watt, 2 Ohm – 10 msec.
Ingangs impedantie47kOhm
Ingang gevoeligheid0.25v
Voedings capaciteit40.000uF
Dempingsfactor400
PhonoMM & MC (instelbaar met dipswitches)
StreamerSpotify Connect, Tidal, Qobuz, Internet radio, Airplay etc
DAC24b/192 khz