JK Integrated CD

Discontinued

JK Integrated CD

Algemeen
De JK Integrated CD speler bestaat uit een gemodificeerd philips loopwerk, twee gescheiden voedingen voor loopwerk en het audiobord en een Burr Brown DAC. Het loopwerk is op een speciale manier ontkoppeld van de kast. De kast is duidelijk verwant aan de bronontwerpen uit de JK Ultimate-serie.

Voeding
De JK Integrated CD speler bestaat zoals hier boven is genoemd uit twee gescheiden voedingen, één voor het loopwerk en één voor het audiobord. In de voeding voor het loopwerk zit één elco van 47.000uF, en in de voeding van het audiobord twee elco's van elk 47.000uF. De voedingen zijn gescheiden om een zo gering mogelijke vervorming te verkrijgen. Deze voeding zorgt ervoor dat de cd speler van genoeg stroom is voorzien om een zo mooi mogelijk open klankbeeld neer te zetten, zonder beperkingen.

Weergavekwaliteit
Het geluidsbeeld van de JK Integrated CD speler kenmerkt zich door een zeer open en schone weergave. Opvallend is dat met dit ontwerp de uitmuntende definitie, het zeer precieze stereobeeld en de bijzonder ruime dynamiek meteen opvallen!