JK Reference CD Loopwerk

CD Spelers

JK Reference CD Loopwerk

Het nieuwe loopwerk van JK acoustics is het Reference Loopwerk. Het loopwerk beschikt over een front lader die geheel is opgebouwd uit aluminium, om een zo degelijk en stabiel mogelijk loopwerk te creëren. De optische drive is de befaamde Philips Pro2 unit.

Het complete loopwerk en laadsysteem staat op drie hoogwaardige dempingsrubbers, die vervolgens op een massieve onder plaat zijn bevestigd. Hierdoor is het systeem optimaal ontkoppeld wat de klank ten goede komt. Verder is de voeding uitgevoerd met hoogwaardige componenten en zo over bemeten dat de stabilisatie altijd optimaal werkt. Ook worden alle hoogfrequente signalen die uit het CD-loopwerk komen door deze voeding optimaal gedempt.

Eenvoudige bediening van de hoofdfuncties is mogelijk door middel van kleine ronde knopjes aan de voorzijde; via de afstandsbediening kunnen alle functies worden bediend die een hedendaagse cd-speler bezit. Aan de voorzijde bevindt zich het display dat alle informatie weergeeft.

Er is één digitale uitgang, namelijk een coaxiale SP-DIF uitgang, met een vergulde connector. Het complete loopwerk staat op elegante, rubber gedempte voetjes.