JK Reference Transport

CD Spelers

JK Reference Transport

Het speciale aan het JK Acoustics Reference CD-Transport is dat het loopwerk (Philips CDM12pro) in een 15 mm dikke aluminium plaat gemonteerd is. Deze is geheel zwevend opgehangen in de 4 massieve poten die de hoeken vormen van de cd-speler. De ophanging geschiedt door 4 siliconenrubbers met een lage resonantie frequentie. Dit geheel geeft een optimale ontkoppeling van het CD-loopwerk naar de kast en dit komt volledig ten goede aan de klank. Want hoe zuiverder het digitale signaal van het plaatje komt, des te beter is het geluid. Tevens wordt het CD-plaatje zelf resonantievrij gemaakt door middel van een puck; deze wordt gecentreerd op de spindelmotor en de demping vindt plaats op 2/3 van het CD-plaatje door middel van een rubberen ring.

Verder is de voeding uitgevoerd met hoogwaardige componenten en zo overbemeten dat de stabilisatie altijd optimaal werkt. Ook worden alle hoogfrequente signalen die uit het CD-loopwerk komen door deze voeding optimaal gedempt.

Eenvoudige bediening van de hoofd functies is mogelijk door middel van kleine ronde knopjes aan de bovenzijde; via de afstandsbediening kunnen alle functies worden bediend die een hedendaagse cd-speler bezit. Aan de voorzijde bevindt zich het display die alle informatie weergeeft.

Er zijn twee digitale uitgangen, een SP-DIF en een AES/EBU aansluiting. Er is ook een optie voor een monitor uitgang en een superlink. Het complete loopwerk staat op elegante, rubbergedempte voetjes.
Wij zijn ervan overtuigd dat dit het beste cd-loopwerk is in zijn prijsklasse.