JK Smart Phono

Pre & Phono Versterkers

JK Smart Phono

AlgemeenDe nieuwe Smart Phono is een kleine maar slimme phono trap die gebalanceerd is opgebouwd. Uiteraard heeft de Smart Phono een gebalanceerde en ongebalanceerd ingang.

Techniek Deze phono trap kan intern worden aangepast aan het daarop aangesloten phono element. Dit element kan zowel een MM of MC element zijn. De schakeling bevat een passive RIAA correctie.

Aansluitingen De Smart Phono heeft twee phono ingangen namelijk, gebalanceerd(symetrisch) en ongebalanceerd(a-symetrisch).

Voeding De Smart Phono heeft een externe wisselspannings voeding die 12V~ levert aan de Smart Phono. De 12V~ wordt intern omgezet naar een positieve en negatieve spanning. In de Smart Phono wordt elke versterkertrap voor zowel + als - geheel ontkoppeld door een speciale schakeling en de versterkertrappen onderling zijn DC gekoppeld. Hierdoor krijgen brom, vervorming en overspraak geen kans het audiosignaal aan te tasten. De Laatste versie van de JK Smart Phono heeft standaard ook een DC ingang waar eventueel een Accu voeding op aan kan worden gesloten.

Klank De klank kenmerkt zich in een breed stereo beeld, strak laag met een mooi gedetailleerd midden/hoog. Uiteraard te proberen op uw eigen installatie.