JK Style

Luidsprekers

JK Style

Door het slanke design en het mooie open klankbeeld is het een plaatsings- vriendelijke luidspreker die probleemloos in elke huiskamer kan worden geïntegreerd.

De Style is een tweeweg zuil luidspreker. Het onderste gedeelte van de kast is verzwaard om resonanties tegen te gaan en voor de stabiliteit. De complete behuizing staat iets achterover om een optimaal geluidsbeeld te bereiken. De kast is overal 20mm dik. De afgeronde hoeken geven het geheel elegant aanzien.

De woofer heeft een resonantie vrij chassis. De tweeter is voorzien van een dual ring radiator conus met een speciale center dome, voor een optimale bandbreedte en een zo min mogelijke vervorming. De spreekspoel is met ferrofluid gedempt. Een 18dB filter voor zowel het hoog als laag garandeert een perfecte overgang bij het kantelpunt van 3500Hz

Na een lange tijd van ontwikkeling is het gelukt om een mooi open en rustig geluidsbeeld neer te zetten met de Style luidspreker. Zowel het laag als hoog is en perfecte harmonie en heeft ook een zeer groot stereobeeld.

Specificaties JK acoustics Style luidspreker
Frequentiekarakteristiek60Hz - 25kHz (-3dB)
SysteemOpen luidsprekersysteem met afgestemde poort
AkoestischedempingSpeciaal viledon dempingsmateriaal
LuidsprekersTwee; hoog, mid-laag
Scheidingsfilter3.500Hz (18dB)
Impedantie8 Ohm
Rendement89 dB effectieve geluidsdruk op 1 m afstand
Vervorming< 1,5% bij een geluidsdruk van 90 dB
Geschikt versterkervermogenVanaf 15 Watt
AansluitingenGeschikt voor 10mm2 kabel en banaanpluggen
Afmetingen (h x b x d)820x 170 x 180mm (bxd van de voet 210 x 210mm)
Gewicht10 kg