JK Ultimate luidspreker

Discontinued

JK Ultimate luidspreker

De kast voor het midden en hoog is gemaakt van massief esdoornhout. De keramische midranges entweeter zorgen voor een natuurgetrouwe weergave met de laagst mogelijke vervorming. De drie keramische luidsprekers geven samen de midden en hoge frequenties weer vanaf 186 Hz tot 39 kHz. Dit deel van de luidspreker heeft een zeer hoog rendement waardoor het bijzonder makkelijk aanstuurbaar is. De gehele hoogweergever is in hoogte verstelbaar over de roestvrijstalen geleiders aan de voorzijde van de luidspreker. Hiermee kan het geluidsbeeld op de ideale luisterhoogte worden ingesteld.

Het grootste deel van de luidspreker bestaat uit een grote buis waarin twee woofers zijn geplaatst. De buis zelf is dubbelwandig uitgevoerd voor een maximale demping. De woofers vormen samen een dubbel uitgevoerd laagweergave systeem. Onderin de voet van de luidspreker bevinden zich daarom twee digitale eindversterkers die gevoed worden door een overgedimensioneerde JK voeding. De twee woofers zijn zo ontworpen dat in combinatie met de eindversterkers een dempingsfactor wordt gerealiseerd van +/- 1600. Hiermee worden de woofers perfect onder controle gehouden!

Naast de dubbele eindversterker bevindt zich in de voet van de luidspreker ook het elektronisch filter. Hier wordt het signaal uit de voorversterker gescheiden in frequenties < 186 Hz die worden doorgegeyen aan de woofers en frequenties > 186 Hz die worden doorgegeven aan de externe versterker voor de midden/hoogweergever.

De eerste compromisloze luidspreker van JK acoustics. Voor een natuurlijke en realistische weergave van al uw muziek!

Specificaties JK acoustics Ultimate luidspreker
Frequentiekarakteristiek20 Hz - 39 kHz
Systeem2 x 30cm laag units in symetrische belasting. Midden-hoog bestaat uit een d’Appolito systeem
AkoestischedempingSpeciale viledon demping
ScheidingsfrequentieLaag/midden = 24dB/oct bij 186Hz Electronisch
Midden/hoog = 18dB/oct bij 3,5kHz Passief Ingang/uitgang
ImpedantieImpedantie electronischfilter =25 KOhm/47 Ohm
Impedantie midden/hoog = 6 Ohm
Rendement92dB
Vervormingvanaf 200Hz < 0,25% zowel tweede als derde harmonische bij 5 Watt
Geschikt versterkervermogenVermogen interne versterkers voor het laag = 400 Watt per laag unit. Midden/hoog versterkers > dan 20 Watt
Afmetingen (h x b x d)220 x 47 x 60 cm
Gewicht160Kg